Våra produkter

raw-sausages-bbq_72772-1421

Korv

Västchark´s delikatesskorvar är framställda enbart av kött av högsta kvalité. Våra delikatess och tilltugskorvar innehåller enbart kött, salt och kryddor vilket innebär att köttmängden är över 95%. Våra storsäljare är Sremska, Gulayer, Domaca, Cabansossi och vår berömda Ölkorv.

Förutom tilltugskorvar så tillverkar vi också ett stort sortiment av grillkorvar. Där storsäljarna är Ungersk stark, Kranjska, Pusta samt våra kryddiga färska korvar. Även dessa grillkorvar har en hög köttmängd.

Alla våra korvar stoppas i ätbar naturtarm och rökts på bokspån.

Rökta produkter

Under kategorin rökta produkter hittar ni delikatesser som används antigen till tilltugg eller som smakförstärkare i matlagning. Här hittar ni bland annat rökta fläsklägg, rökta broskben, rökta sparribs mm. Dessa är främst avsedda att användas i matlagning där de blandas in för att ge mersmak till olika rätter bla till olika soppor, bönor, ärtor, vitkål mm.

Tips, vill man göra en god Schweinshaxe kan man använde den redan rökta och kokta fläskläggen.

Slices of bacon on the wooden background. Brisket
gallery-17

Delikatesser & Chark

Vi har ett stort utbud av olika delikatess och chark som vi tillverkar. Under denna kategori hittar ni våra rökta delikatesser som exempel de rökta grisköttet, rökt karrré, de rökta oxköttet och flera andra egenproducerade salamin.

Under denna kategori hittar ni också egenproducerande helmuskelskinkor som är tillverkade av enbart innerlår från fläsk.

Här hittar ni också våra berömda syltor, vår leverpastej, leverkorv, blodkorv mm.

(För att komplettera vårt utbud till kund så finns den vissa delikatesser som vi köper in av våra samarbetspartners.)

Färsk kött

Med vår egen styckning kan ni alltid vara säkra på att köttet vi säljer är nystyckat och färskt. Köttet vi styckar kommer mestadels från trakterna runt Malmö, Ugglarp, Sjöbo vilket gör att köttet är alltid färskt och närproducerat. De kött som vi inte säljer under dagen återanvänder vi och gör korv av detta, vilket betyder att köttet i butiken är alltid färskt och nystyckat.

Raw fresh meat, beef and pork steak, ribeye, with rosemary, pepper and salt. Marbled beef cutlet with salt and spices.
gallery-01

För grillen

Under denna kategori hittar ni lite gott och blandat till grillen. Här finner ni bla Cevapcici, Pljeskavice, Pljeskavice de lux, grillspett mm.

Det som är viktigt att påpeka är att det inte förekommer några skadliga fosfater och skadliga tillsatser i våra grillprodukter. Våra produkter är också fria från tillsatser i form av soja och sojaprotein.